Wat doen we in uw straat?

Woont u op Holthuizerdreef 25 t/m 73 oneven, Holthuizerdreef 38 t/m 62 even of Wildzang 37? Dan kunt u hier meedenken over de plannen voor uw straat. Ook kunt u hier zien hoever we zijn met de plannen.

Denk mee

Meedenken? Dat kan als u in deze straat woont! We starten nu met het maken van de plannen voor deze omgeving. Voorheen hielden we een eerste bijeenkomst in De Kuul. Vanwege de corona-maatregelen kan dit nu niet.

We willen de plannen graag nog steeds samen met u maken. Daarom hebben we dit platform ingericht. Hier delen we documenten die we gebruiken om tot het definitieve plan te komen.  Op meerdere momenten vragen we om uw inbreng. 

 

Reageren

U vindt hier de eerste video's over uw straat. In deze filmpjes geven we u informatie over de kansen die wij zien voor het opknappen van uw straat. De eerste video gaat over het project Zilverkamp in het algemeen. In de tweede video zoomen we in op uw straatcluster. We laten het schetsontwerp zien. En we vertellen over de mogelijkheden en eventuele onmogelijkheden.

Bekijken video's

We horen graag uw aandachtspunten en ideeën. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verbeteren van groen, bestrating en/of verlichting. U kunt deze punten tot en met 25 april aan ons doorgeven via het reactieformulier.

Online reactieformulier

Hoe gaat het verder?

We verzamelen alle reacties. Onze deskundigen kijken in hoeverre de opmerkingen aangepast kunnen worden. Dan komt er een volgende versie van het ontwerp, het voorlopig ontwerp. Deze delen we ook op deze plek. En ook hier kunt u weer op reageren. Met behulp van uw input maken we weer een volgende versie van het ontwerp, het voorlopig definitief ontwerp. Deze versie van het ontwerp sturen we per post naar alle inwoners van dit deel van de Zilverkamp per post. Iedereen kan dan nogmaals reageren. Daarna stelt het college het definitieve ontwerp vast. 

  • Geen resultaten gevonden

    Je zoekopdracht leverde helaas geen resultaat op. Controleer de spelling of probeer het opnieuw met een andere term.
Cookie-instellingen